Descobreix la costa catalana, a tota vela

98567 (1)

Gràcies a la vela, es pot gaudir de les millors vistes de la costa

Sol, mar i sobretot…vent. Aquest és l’escenari perfecte per a la pràctica de la vela. I l’estiu – ara que per fi ja ha arribat el bon temps! –, probablement la millor època de l’any per animar-se a provar-ho.

La vela és, a més a més, un dels esports amb més modalitats. Així que escolliu la que més us cridi l’atenció (patí català, windsurf, catamarà, làser o kitesurf entre un llarg etcètera) i gaudiu de la costa catalana des de la millor perspectiva: el mar.

MapaEscoles

Cliqueu a la imatge per ampliar-la i veure tots els clubs

A Catalunya, a banda, estem de sort ja que tenim la costa amb major densitat d’instal·lacions esportives del món. De fet, en el litoral català hi ha un club nàutic cada 3 km.

Així doncs, només cal escollir entre l’àmplia oferta de cursos, activitats, sortides o tasts que ofereixen la gran majoria d’aquests clubs per desplegar veles i començar a navegar.

Aquí us deixem un llistat perquè pugueu escollir el club més proper o consultar els seus diferents programes.

Per la seva banda, la Federació Catalana de Vela compta amb dos Centres Municipals – un a Barcelona i l’altre al Prat del Llobregat – on també es pot gaudir de la vela mitjançant sortides puntuals o bé  iniciar-s’hi o fer cursos avançats.

L’oferta inclou activitats per a totes les edats (a partir de 5 anys), els nivells i els gustos.

Finalment, per als més experimentats, la Federació Catalana de Vela gestiona també el Centre Internacional de Vela.

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari