Nadons, nens, adults… Cursos de natació per a tothom als Centres UFEC

Sabies que la natació és l’esport més complet? La pràctica de la natació és molt beneficiosa, ja que l’aigua és el mitjà ideal per fer una gran quantitat d’activitats de recuperació osteo-artro-muscular.

Per començar amb l’aprenentatge de la natació no hi ha cap edat establerta. Per això els Centres UFEC ofereixen cursos de natació per a totes les edats, des de nadons fins a gent gran. I és que la natació és un esport que beneficia a tothom, tal com ens expliquen les tècniques d’UFEC Alella: Ruth Vives, Sara Loehr i Noelia Fuentes.

Child in a swimming poolEls cursos de natació per a nadons són per a pares i fills i tenen com a objectiu familiaritzar els nadons d’entre 4 i 24 mesos amb el medi aquàtic. Amb aquest primer contacte amb l’aigua, els nadons potencien el seu desenvolupament psicomotor, enforteixen el seu sistema cardiorespiratori i aprenen a relaxar-se i sentir-se més segurs.

Per als nens d’entre 2 i 12 anys és el moment d’aprendre a nedar. Als cursos de natació dels Centres UFEC, a més d’aprendre la tècnica de la natació, es familiaritzen amb el medi aquàtic: perden la por, coneixen nous espais d’aprenentatge, etc.

Els cursos enfocats a joves a partir dels 13 anys tenen com a objectiu millorar les relacions socials i l’autoestima, augmentar la resistència física, millorar la coordinació de moviments i ajudar els joves a conèixer l’esforç i la disciplina.

Per als adults, els cursos de natació estan enfocats a la iniciació, el perfeccionament i el manteniment de la tècnica. Amb la natació, tinguis l’edat que tinguis, milloraràs la circulació sangínia i la postura, i guanyaràs velocitat.

agua+1(1)Els Centres UFEC d’Alella, Barcelona, Sabadell, Sant Celoni i Salt, ofereixen també cursos de natació per a embarassades, que consisteixen en la realització d’exercicis que afavoreixen a  la mare durant el seu període de gestació. Aquests exercicis milloren les possibles dolències que pot patir la mare, tant d’esquena com de circulació durant el seu embaràs.

Les persones amb alguna necessitat especial també disposen de cursos de natació a UFEC Alella, UFEC Arenys de Mar, UFEC Barcelona, UFEC Salt, UFEC Sant Celoni i UFEC Sabadell. Aquest curs està destinat a persones que per motius específics requereixen una metodologia específica en el seu desenvolupament esportiu, amb patologies tant físiques com psicològiques. En ells, es duen a terme un seguit d’exercicis que tenen com a objectiu la millora de la qualitat de vida.

iStock_000011391886SmallI si vols participar en un triatló o en una travessa, els Centres UFEC d’Alella i de Barcelona, ofereixen cursos d’entrenament especialitzats per a aquest tipus de proves. Sara Loehr, tècnica d’UFEC Alella i campiona de triatló, porta 10 anys practicant aquest esport. Per això recomana entrenar sota la supervisió d’un tècnic que, a més de preparar-nos, ens donarà consells sobre els objectius que podem assolir.

Tinguis l’edat que tinguis, la natació és el teu esport. Busca el teu Centre UFEC més proper i informa’t sobre els cursos de natació que s’ofereixen!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari