Inicia’t al cúrling amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern!

Campionat d'Espanya_23-09-2011Segur que més d’una vegada has vist gent practicant un esport semblant a la petanca en una pista de gel i t’has preguntat: què déu ser això? Aquest esport s’anomena cúrling i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) et dóna l’oportunitat de coneixe’l de més a prop.

El cúrling és un esport en el qual competeixen dos equips de quatre participants cadascun que han de lliscar vuit pedres de granit de 20 kg sobre un corredor de 45,5 m de llarg i 4,75 d’ample. Una vegada llançada la pedra, la resta de membres de l’equip l’acompanyen amb l’ajuda d’un raspall per a que aquesta avanci o variï la seva direcció sense tocar-la fins arribar el més a prop possible de la diana. Els punts s’atorguen en funció de la proximitat de la pedra a la diana.

La Federació Catalana ofereix el proper diumenge 29 de setembre un curs gratuït d’iniciació al cúrling a la pista de gel de Puigcerdà. Així que si vols conèixer el cúrling de més a prop i iniciar-te en aquest esport d’origen nord-americà, inscriu-t’hi! Trobaràs tota la informació aquí.

I perquè puguis veure com és una competició de cúrling, aquí et deixem aquest vídeo d’UFECtv de la Lliga Catalana.

 

Vine a provar aquest esport de gel, segur que t’enganxarà!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari