Cuida’t amb UFEC Alella i els seus serveis de l’Àrea de Salut

Al poliesportiu UFEC Alella, comptem amb una Àrea de Salut des d’on oferim serveis de tot tipus per un millor estil de vida i donem pautes relacionades amb l’activitat física i la salut que permetin a les persones desenvolupar una vida més sana i que reverteixi en major benestar físic i psíquic. És una àrea multidisciplinària formada per professionals titulats en cadascuna de les especialitats. En aquesta àrea oferim els següents serveis:

* Servei d’Atenció Personalitzada Es tracta d’ajudar a tots els abonats/ades, especialment els de recent entrada al complex, a escollir quines activitats o serveis els poden ser de major interès. L’objectiu és orientar a l’abonat cap al programa més adient i resoldre els seus dubtes.

* Servei de Fsioteràpia i Osteopatia Aquest servei consisteix en promoure la salut funcional de la persona, prevenir i tractar les seves deficiències i/o discapacitats per tal que recuperi les capacitats motrius o bé reeduqui la funcionalitat, assolint el màxim nivell d’autonomia possible en l’activitat física, laboral i de lleure.

* Servei de Dietètica i Nutrició S’assessora per tal de millorar els hàbits alimentaris, mantenir el pes, i reduir el risc de patir malalties. També es pot fer el tractament dietètic en patologies com la obesitat, la hipertensió arterial o la diabetis, així com assessorar dietèticament durant l’embaràs, la lactància, la menopausa, etc.

* Servei de Composició Corporal Control de la composició corporal per bioimpedància, per fer un seguiment del percentatge de greix, os i múscul en el cos, mitjançant una bàscula professional. Aquest sistema permet mesurar la forma física i quantifica els teixits adipós, muscular i ossi.

Aquest post te 2 Comentaris

 1. Berta P. ha dit:

  Bon dia,

  M’agraderia sol·licitar el servei de control de composició corporal. On m’he d’adreçar? Em podeu informar del preu?

  Moltes gràcies,

 2. UFEC ha dit:

  Bon dia Berta,

  Gràcies pel teu interès en els nostres serveis. Remetem el teu comentari als responsables i en breu es posaran en contacte amb tu.

  Salutacions.

Deixa un comentari