Prova la nova activitat de CrossFit a UFEC Arenys de Mar

escola-caminar02El CrossFit* va néixer de la mà de Greg Glassman el 2001. Tot va començar quan va crear aquesta tècnica per entrenar als policies a Califòrnia. Més tard, es va anant difonent entre policies d’elit, unitats militars, bombers, campions d’arts marcials i altres professionals de l’esport.

És un dels sistemes d’acondicionament físic més complet i amb el que millor poden ajudar-te si tens com a objectiu superar quelcom prova física o aconseguir un entrenament òptim.

A través d’exercicis altament funcionals, amb constants variacions i d’alta intensitat, mica en mica s’aconsegueix un increment de les deu capacitats físiques més reconegudes: resistència cardiorespiratòria, resistència muscular, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i precisió.

Els beneficis d’aquesta activitat són els següents:

  • No utilitza màquines; es basa principalment en exercicis corporals i pesos lliures.
  • Els exercicis són compostos, ja que s’utilitzen múltiples grups musculars.
  • Es basa en exercicis intensos de curta duració, que optimitzen l’entrenament.
  • Exercicis variats que t’ajuden a mantenir la concentració i a oblidar els problemes del dia a dia.
  • I el més important de tot, dóna resultats.

Per acabar, creiem que aquest tipus d’activitat és molt recomanable sempre que s’adapti aquest entrenament a l’estil de vida i/o necessitats de la persona. A UFECArenys el fem servir com a complement de treball a la sala de fitness i és el mateix tècnic de la sala qui l’introdueix al programa personalitzat de l’abonat/ada.

Nosaltres aconsellem que no cal posar el cos al límit i que el més important és entrenar amb la tècnica correcta. També ajuda a fer un acondicionament general i , de tant en tant, és interessant augmentar la intensitat, sempre tenint en compte el nivell físic de l’usuari.

No t’ho pensis més i vine a provar-ho! Sortiràs cansat però content :)

* Marca registrada per CrossFit inc. (USA)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari