Participa al nou concurs de fotografia esportiva de la UFEC!

T’agrada la fotografia? Et consideres un boig de l’esport? Combina les teves dues passions amb aquest nou concurs que organitzem des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i fes que la teva fotografia sigui la guanyadora que es publicarà al Diari Sport!

Es tracta d’un concurs fotogràfic de competició esportiva federada catalana a través de Twitter i que tindrà caràcter setmanal. Cada divendres donarem el tret de sortida i serà a partir d’aleshores quan podreu començar a pujar les vostres fotografies a Twitter. No us adormiu perquè teniu temps només fins el següent dimarts a les 16 h! Les fotografies hauran de ser d’una competició esportiva federada catalana i tenir un pes mínim d’1 MB.

Concurs foto TwitterPer poder participar en aquest concurs cal ser seguidor del perfil de la UFEC a Twitter (@UFECcat) i fer servir l’etiqueta #momentUFEC al tuit amb la fotografia.

La fotografia que tingui un major número de ‘m’agrada’ serà la fotografia guanyadora. En cas d’empat guanyarà aquella que tingui més retuits i, en el cas que l’empat persisteixi, guanyarà aquell usuari que tingui més seguidors. El nom de guanyador es coneixerà cada dimarts a la tarda.

La fotografia guanyadora es publicarà a la pàgina de la UFEC de divendres següent al Diari Sport acompanyada del nom del guanyador o guanyadora.

Podreu començar a penjar les vostres fotografies a partir del proper divendres 24 de febrer.

Estigueu ben atents al perfil @UFECcat per conèixer els guanyadors de cada setmana!

Bases del concurs