Participa al nou concurs de fotografia esportiva de la UFEC!

T’agrada la fotografia? Et consideres un boig de l’esport? Combina les teves dues passions amb aquest concurs que organitzem des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i fes que la teva fotografia sigui la guanyadora que es publicarà al Diari Sport!

Es tracta d’un concurs fotogràfic de competició esportiva federada catalana a través de Twitter. Podeu començar a penjar les vostres fotos a partir d’aquest divendres 12 de maig i fins el proper dimarts 30 de maig a les 16 h. Les fotografies hauran de ser d’una competició esportiva federada catalana, que es vegi una acció esportiva, en format horitzontal i tenir un pes mínim d’1 MB.

Concurs foto Twitter02Per poder participar en aquest concurs cal ser seguidor del perfil de la UFEC a Twitter (@UFECcat) i fer servir l’etiqueta #momentUFEC al tuit amb la fotografia.

La fotografia que tingui un major número de ‘m’agrada’ serà la guanyadora. En cas d’empat guanyarà aquella que tingui més retuits i, en el cas que l’empat persisteixi, guanyarà aquell usuari que tingui més seguidors. El nom del guanyador es coneixerà el proper dimarts 30 de maig a la tarda.

La fotografia guanyadora es publicarà a la pàgina de la UFEC de divendres 2 de juny al Diari Sport acompanyada del nom del guanyador o guanyadora.

Estigueu ben atents al perfil @UFECcat per conèixer els guanyadors!

Bases del concurs