Fes esport amb la teva mascota i guanya un lot de material esportiu UFEC

Tens una mascota? T’agrada compartir amb ella els millors moments? Doncs treu-la a fer esport! Amb motiu de la celebració de Sant Antoni el proper 17 de gener, volem que les vostres mascotes siguin les protagonistes del nostre proper concurs.

Surts a córrer amb el teu gos? Li has posat mai patins al teu gat? Practiques hípica? Envia’ns una fotografia on la teva mascota sigui la protagonista d’un moment esportiu a concursufec@gmail.com amb el teu nom, e-mail, població de residència, títol o petita descripció de la foto i el lloc on es va fer. Nosaltres ens encarreguem de pujar les fotografies a aquest bloc, a l’apartat “Concurs fotogràfic”.

Anima a tots els teus coneguts a fer clic al “M’agrada” de la teva fotografia. Les tres que rebin més “M’agrada” seran les guanyadores. El premi? Un lot de material esportiu format per una samarreta i unes mitgetes de la Selecció Catalana i una motxilla UFEC. No et perdis aquesta nova oportunitat d’aconseguir un magnífic premi!

Recorda, envia la teva fotografia entre el 14 i el 28 de gener a concursufec@gmail.com. Les votacions per triar les tres fotografies guanyadores es tancaran el proper 4 de febrer.

Participa-hi i diverteix-te com un animal! ;)

Vota les fotografies que més t’agradin aquí.

Bases legals

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari