Col·labora en la recollida d’aliments i joguines per aquest Nadal als centres esportius UFEC

Ja queda ben poc pel Nadal i, com cada any, arriba amb un munt de bons propòsits. Durant les properes setmanes, compartirem dinars i sopars amb les nostres famílies i amics i procurarem passar unes bones festes. Els més petits esperen aquestes dates per aconseguir aquella joguina que tant desitgen i que, si s’han portat bé, els Reis Mags els hi acabaran portant.

Però hi ha moltes famílies que, malauradament, no tenen aquesta sort. La crisi econòmica ha fet augmentar el nombre de persones necessitades. Persones que, fins fa poc, tenien un nivell de vida mitjà i ara han de recórrer a diferents programes d’atenció per poder-se alimentar. Persones que, si tenen fills, no els podran obsequiar amb una joguina ni tenir un somriure com a recompensa.

És per això que la UFEC,  amb l’objectiu que tothom pugui passar unes festes amb una mica més d’optimisme, vol engegar una campanya de recollida d’aliments i joguines. Aquestes donacions es podran fer a qualsevol de les nostres instal·lacions entre el 3 de desembre i final de mes. A Sabadell, la recollida es farà exclusivament entre els dies 17 i 23 de desembre i permetrà un descompte del 75% en la inscripció de nous usuaris.

Totes les joguines i aliments que es recaptin s’entregaran a diferents ONG’s i entitats solidàries per tal que en facin el repartiment. Podràs portar oli, llegums, tonyina, pasta de nadal i dolços; així com qualsevol joguina no bèl·lica ni sexista.

Amb aquesta iniciativa, la UFEC demostra el seu compromís social amb totes aquelles persones que més ho necessiten. Bones festes a tots!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari