Els avantatges de fer esport als centres UFEC

Sabies que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya disposa de sis centres esportius repartits per Catalunya? Busca el teu centre més proper! UFEC Alella, UFEC Arenys de Mar, UFEC Barcelona, UFEC Sabadell, UFEC Salt, UFEC Sant Celoni.

A més de mantenir-te en una bona forma física practicant esport, als centres UFEC trobaràs molts més avantatges!

moltes activitatsMoltes activitats: Des de les classes dirigides que segur que ja coneixes com pilates, espíning, aiguagym o tonificació; fins a les més innovadores i divertides, com bodycombat, bodypump, willPower&Grace, zumba o CrossFit. A més d’altres activitats com balls, natació, gimnàstica, etc.

grans espaisGrans espais: Instal·lacions amb tot tipus d’espais per no parar de bellugar-te: sales d’activitats dirigides, sala de fítnes, piscina, pistes poliesportives, pistes de pàdel  i de tennis, pistes de vòlei platja, sauna, etc. A més, disposaràs d’una instal·lació espaiosa amb tot tipus de serveis i comoditats.

noves amistatsNoves amistats: Amb totes les activitats que trobaràs als Centres UFEC, podràs conèixer gent nova de tot tipus, però que comparteixen la mateixa afició que tú: l’esport. I per després de fer esport, proposa noves activitats per fer conjuntament amb la resta d’abonats i abonades!

totes les edatsPer a totes les edats: És igual l’edat que tinguis, als centres UFEC trobaràs activitats i cursos per a gent de totes les edats. Des de cursos de natació i campus d’estiu per als més petits, fins a activitats dirigides de tots els nivells i serveis addicionals per als més grans.

grans professionalsGrans professionals: Tota pràctica esportiva, tot i ser molt saludable, també comporta un risc. Per això als centres UFEC trobaràs grans professionals que t’assessoraran en tot moment sobre quins són els exercicis i la intensitat que més et convé per aconseguir els teus objectius.

diversióDiversió: Passat’ho d’allò més bé coneixent gent nova, fent nombroses activitats molt divertides, formant part d’un dels grups de running o de triatló,  celebrant l’aniversari dels centres UFEC amb una gran festa, o sent un dels protagonistes d’un lipdub. Segur que no tindràs temps d’avorrir-te!

de tu a tuDe tu a tu: Tens algun dubte? Pregunta a qualsevol professional dels Centres UFEC. Tracte personalitzat amb els abonats i abonades. Per a tot el que necessitis podràs dirigir-te als recepcionistes i al personal tècnic presencialment al teu gimnàs o a través d’internet o per telèfon. T’atendrem amb molt de gust!

sostenibilitatSostenibilitat: implantació de mètodes més sostenibles a les piscines dels centres UFEC: cloració salina, radiacions ultraviolades i control del PH amb diòxid de carboni (CO2). Aquests nous mètodes són més beneficiosos per a tothom, ja que es tracta d’un sistema de depuració natural i ecològic.

serveis addicionalsServeis addicionals: Als centres UFEC també podràs trobar altres serveis relacionats amb l’esport i la salut: fisioteràpia, dietètica i nutrició, composició corporal o entrenador personal. A més també podreu llogar pistes de pàdel o tennis, pistes poliesportiva o carrils de piscina.

UFEC 2.0UFEC 2.0: Estigues sempre connectat a través de les xarxes socials (Facebook, TwitterBlog i Youtube). També podràs interaccionar amb el personal tècnic, altres abonats i abonades, demanar informació, donar la teva opinió o participar en els nostres concursos i guanyar fantàstics premis!

Tot això i molt més trobaràs als Centres Esportius UFEC! A què estàs esperant? Vine ja a informar-te’n! ;)

Aquest post te 1 Comentari

  1. albert ha dit:

    Hola, estaria interesat en saver la cuota de cap de setmana per la piscina coberta. Gracies

Deixa un comentari