Els catalans als Jocs Olímpics de Sotxi 2014

Tot i que la cerimònia d’obertura no serà fins demà, divendres 7 de febrer, avui ja s’ha donat el tret de sortida als Jocs Olímpics d’Hivern de Sotxi 2014, a Rússia.

FCEH_75_130824_Halfpipe_World_Cup_Cardrona_-_QueraltCastellet_(1)La Federació Catalana d’Esports d’Hivern aporta set esportistes a l’equip nacional per a aquests Jocs: Laura Orgué (esquí de fons), Ferran Terra, Alex Puente i Pol Carreras (esquí alpí), Queralt Castellet (surf de neu), Ander Mirambell (tobogan) i Adrià Díaz (dansa sobre gel), amb la seva parella de dansa la madrilenya Sara Hurtado.

A més, el proper més de març tindran lloc, al mateix escenari, els Jocs Paralímpics d’Hivern, amb la participació de Gabriel Gorce, en la categoria de deficients visuals, acompanyat del seu guia Arnau Ferrer.

Per a Alex Puente, Pol Carreras i Adrià Diaz, aquestes seran les seves primeres Olimpíades, mentre que la resta ja saben què és participar en un esdeveniment d’aquestes característiques. Laura Orgué i Queralt Castellet, per exemple, afronten els seus tercers Jocs després d’estar a Torí 2006 i Vancouver 2010.

Però, quins són els objectius dels nostres esportistes a Sotxi? Com afronten la competició? Coneix millor a Laura Orgué, Ferran Terra i Gabriel Gorce!

I a partir de ja, estigues ven atent a l’aventura dels nostres olímpics a Sotxi! Aquí teniu les dates de competició!

agenda catalans olímpics

A més, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha creat l’etiqueta #catalansolimpics a través del qual podràs seguir els esportistes catalans a Sotxi a través de Twitter, així com comentar les seves actuacions.

Des d’aquí només ens queda desitjar molta sort als nostres catalans olímpics!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari