Cares noves al gimnàs amb l’ànim de ‘cremar els torrons’

Habitualment s’associen les festes Nadalenques als àpats i a les sobretaules en família que s’allarguen hores. És en aquestes cites on les quantitats de menjar i beure posen a prova la nostra resistència. D’aquesta manera, una vegada finalitzades les festes, ens fem la promesa que aquest any cal fer alguna cosa per a recuperar la forma. Per aquest motiu, el mes de gener augmenten les cares noves al gimnàs amb l’ànim de ‘cremar els torrons’.

 Malauradament, gran part d’aquest col·lectiu s’anirà extingint durant el primer trimestre de l’any. La manca d’objectius concrets, de perseverança i de costum fan que molts d’ells deixin d’anar al gimnàs i s’oblidin del seu propòsit. Per això hi ha una sèrie de pautes que poden ser de gran ajut: fixar uns objectius clars, crear un hàbit, demanar assessorament per tal d’iniciar una activitat sense risc, crear vincles amb la resta d’abonats o participar en les activitats extres que fa el gimnàs.

Tot i que canviar qualsevol rutina requereix un esforç, seguint aquestes pautes és possible incorporar l’activitat esportiva a la vida quotidiana.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari