L’estiu comença al Campus Esportius UFEC!

Com cada any, s’apropa l’estiu i amb ell, el final del curs escolar. L’opció més habitual per aquesta temporada són els campus d’estiu, amb nombroses activitats per a que els teus fills gaudeixin de l’inici de vacances escolars amb altres nens.

Però si a més vols que els teus fills s’iniciïn en la pràctica esportiva, el Campus Esportiu d’Estiu dels Centres UFEC és la teva solució!

Els nens s'iniciaran en diferents esports com el pàdel

Es tracta d’un campus on els nens practicaran diversos esports, jugaran i s’ho passaran d’allò més bé! Futbol, tennis, natació o atletisme són alguns dels esports que podran tastar els teus fills aquest estiu, tots ells adaptats a les diferents edats.

Però també hi haurà temps per altres  jocs i tallers on es treballaran valors com la responsabilitat o la col·laboració. Teatre o dansa són altres de les activitats que es poden trobar als campus de la UFEC.

I per suposat, no faltaran les sortides setmanals organitzades per grups d’edats.  Excursions a parcs dels voltants, contacte amb la natura, sortides a parcs aquàtics, etc., un munt d’activitats que els teus fills compartiran amb altres nens i gaudiran d’un estiu inoblidable!

Excursions i contacte amb la natura no faltaran als campus de la UFEC

Ja ho saps! Si vols un lloc on els teus fills comencin a gaudir d’unes vacances escolars plenes d’activitats i esports, porta’ls al Campus Esportiu d’Estiu UFEC.

Busca el teu Centre UFEC més proper i informa-te’n del procés d’inscripció i de totes les activitats que hi trobaràs:

UFEC Alella

UFEC Arenys de Mar

UFEC Barcelona

UFEC Sabadell

UFEC Salt

UFEC Sant Celoni

UFEC Sant Hilari

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari