Barcelona ja és el Planeta Aigua

Després de mesos de compte enrere, finalment Barcelona es convertirà, avui, en la capital del Planeta Aigua. Amb la inauguració d’aquest vespre al Palau Sant Jordi – que podeu veure en directe a TV3, a partir de les 21.40h – es donaran per inaugurats els 15ns Campionats del Món de Natació.

Una competició irrepetible que ens permetrà gaudir de les millors estrelles mundials de les sis especialitats aquàtiques: natació, aigües obertes, natació sincronitzada, waterpolo, salts de trampolí i salts de gran altura.

La Ciutat Entre Dos Blaus, de Els Amics de les Arts, és la cançó oficial dels mundials

La Ciutat Entre Dos Blaus, de Els Amics de les Arts, és la cançó oficial dels mundials

Precisament, els salts de gran altura es presenten com una de les principals atraccions d’aquest mundial. Tres segons de piruetes des de 27 m en el cas dels nois i 20 m per a les noies a una velocitat de 100 km al Port de Barcelona. Adrenalina pura en una competició que figura en el programa com a exhibició.

No obstant, el millor d’aquest mundial serà poder veure de prop i animar a les figures de casa nostra al Palau Sant Jordi (natació i sincro), a les piscines Bernat Picornell (waterpolo) i la piscina municipal de Montjuïc (salts de trampolí). Mireia Belmonte, Erika Villaécija, Ona Carbonell, Iñaki Aguilar o Jennifer Pareja, entre la quarantena de nedadors catalans que competiran en aquests mundials, sortiran més motivats que mai per poder guanyar el màxim de medalles davant el seu públic. Aquí us deixem el reportatge que vàrem fer per al programa Zona UFEC d’Esport3 on tots ells expliquen les seves sensacions de cara a la gran cita.

Consulteu el calendari de competició i no perdeu de vista els nostres nedadors, que segur que ens faran gaudir fins al final, el diumenge 4 d’agost. I si encara no tens entrades, afanya’t! Les pots comprar a la pàgina web de BCN2013.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari