Beneficis de la pràctica esportiva per als més petits de la casa

Campus UFEC Els beneficis que aporta la pràctica d’activitat física són indubtables, però si parlem d’esport entre infants aquests beneficis són encara més alts. Practicar esport des de ben petit no només els hi aporta un bon estat de forma, sinó que hi ha altres aspectes molt més importants, com són els valors que aporta la pràctica esportiva.

“El respecte, l’amistat, la companyonia, l’esforç o l’esperit de superació són aspectes molt vinculats a l’esport, però que els hi ajudarà també en la vida no esportiva”, explica Enric González, actual seleccionador català mini femení de bàsquet.

González, que porta 7 anys com a seleccionador de noies d’11 i 12 anys, afegeix: “Tant si és un esport individual com de grup es generen uns valors d’actitud i un hàbit esportiu que els hi acompanyen tota la vida, i això és molt beneficiós”.Campus UFEC 2012

Un altre dels aspectes importants quan es practica esport en aquestes edats és fer veure al nen que hi ha coses més importants que guanyar. El seleccionador català treballa amb un grup de nenes que saben que competiran en un Campionat d’Espanya. Tot i així “se’ls ha d’inculcar que el fet de guanyar o perdre no és el més important”, assegura l’Enric.

Passar-s’ho bé és el més important a l’hora de practicar esport entre nens, a més que els ajuda a integrar-se, a superar la timidesa, a respectar els altres o a seguir unes regles.

Aquests són només alguns dels beneficis de la pràctica esportiva en nens. Així que ja ho saps, una mica d’activitat física diària sempre és bona per al teu fill!2012-06-28 12.33.12

Aquest post te 2 Comentaris

  1. Clara ha dit:

    Hola, teniu activitats per nens de 8 anys al centre de Barcelona?
    gràcies

  2. UFEC ha dit:

    Hola Clara!

    En tenim i de molt variades: cursos de natació, classes d’esgrima, bàsquet, tennis taula, futbol sala, patins en línia, gimnàstica artística, etc.. Si vols més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon (93 265 02 86) i/o per correu (barcelona@ufec.cat). Salut!

Deixa un comentari