Torna Bargelona, la pista de gel no permanent més gran d’Europa

Fotos 006Ja ha arribat el fred i el Nadal està cada vegada està més a prop. Amb ells torna un any més Bargelona, la pista de gel no permanent més gran d’Europa.

Des del passat 25 de novembre s’ha instal·lat en mig de la Plaça Catalunya (Barcelona) una pista de gel, on tothom que ho vulgui podrà gaudir d’una estona practicant un esport tan divertit com és el patinatge sobre gel.

La pista, que estarà en funcionament fins el proper 6 de gener de 2014, compta amb una superfície de 1.500 m2 i l’any passat ja van passar per ella més de 90.000 patinadors. Enguany, a més, la pista compta amb més facilitats (patins, vestidors, guixetes, monitors, etc.).

Però a banda de gaudir d’una estona patinant sobre gel, també podreu conèixer els diferents esports de gel gràcies als cursos i exhibicions que es faran durant aquests dies. Avui a partir de les 18 h, per exemple, els patinadors Ingrid Riera i Daniel Periz oferiran una exhibició de patinatge sobre gel. Podeu trobar més informació sobre les exhibicions a la pàgina web de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

Fotos 035I si et vols iniciar en un altre esport de gel, Bargelona ofereix diferents cursos d’iniciació a l’hoquei gel, el short track, el patinatge artístic i el cúrling. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquí.

Per últim, per conèixer tota la informació relativa a horaris i preus de la pista de gel de Plaça Catalunya podeu visitar la pàgina web de Bargelona.

Aquest Nadal, posa’t els patins i apropa’t a Bargelona a descobrir els diferents esports de gel!

I per anar obrint boca, aquí et deixem un reportatge de les exhibicions i cursos que es van fer l’any passat a Bargelona!

 

 

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari