Participa al primer aquatló amb fases classificatòries: l’aquafastt!

FOTO NOT 2 PENTATLÓ MODERN

El primer aquatló amb fases classificatòries arriba el proper dissabte 19 d’octubre a Barcelona: l’aquafastt, organitzat per la Federació Catalana de Pentatló Modern i el Fasttriatlon Clubque tindrà lloc al Fòrum.

Aquesta prova estarà dividida en dos modalitats: l’aquafastt3 i l’aquafastt2. El primer consistirà en tres fases sobre dues distàncies de l’aquatló: 2,5 km de cursa a peu, 1 km de natació i 2,5 km més de cursa a peu per a la primera fase, i 1,5 km de cursa a peu, 500 m de natació i 1,5 km més de cursa a peu en la segona i tercera fase. (Inscripcions)

Pel que fa a l’aquafastt2 consistirà en una prova de dues fases sobre una distància de l’aquatló i s’iniciarà en la segona fase de l’aqufastt3. Aquesta prova està destinada a aquells que es volen iniciar en l’aquatló, volen sentir l’adrenalina de fer una prova classificatòria, però no es veuen capacitats per fer tres aquatlons seguits. (Inscripcions)

FOTO NOT 5 TRIATLÓI per a aquells que en tinguin prou amb una prova, també es realitzarà un aquatló clàssic amb les distàncies oficials: 2,5 km de cursa a peu, 1000 m de natació i 2,5 km més de cursa a peu. (Inscripcions)

El mateix dia i al mateix escenari se celebrarà el 2n Campionat de Catalunya de biatló. Es tracta d’un aquatló amb distàncies menors destinat a les categories benjamí i aleví (500-50-500), i infantil (500-100-500). (Inscripcions)

Barcelona viurà, el 19 d’octubre, una jornada plena d’aquatló! Apunta-t’hi!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari