Descobreix l’apnea i inicia’t amb un bateig a UFEC Salt!

Has sentit ha parlar mai d’una modalitat esportiva anomenada apnea? T’agradaria iniciar-te en aquest esport? Dimecres tens l’oportunitat de fer-ho a UFEC Salt!

FOTO NOT 3 APNEA ESTaTICA

L’apnea estàtica consisteix en aguantar la respiració en immersió

L’apnea es considera com una pausa respiratòria voluntària més o menys prolongada en immersió, és ha dir, aguantar la respiració sota l’aigua.

Existeixen diferents modalitats, però les més comuns són l’apnea estàtica i l’apnea dinàmica. La estàtica consisteix en aguantar el màxim temps en apnea sota l’aigua; la dinàmica, per la seva banda,  es tracta d’aconseguir la major distància horitzontal en una apnea.

Aquest dimecres 1 de maig, a la piscina d’UFEC Salt es disputarà l’Open Apnea Skaphos, organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques i el Club Skaphos Sub. El nivell i l’espectacle està assegurat, ja que Catalunya es troba en l’elit mundial d’aquest esport.

apnea estàtica escalfant

Catalunya es troba en l’elit mundial en la modalitat d’apnea

A més, si t’agradaria iniciar-te en l’apnea, el mateix dia ho podràs fer, ja que s’ofereix, a tots els assistents majors de 16 anys que s’inscriguin prèviament, un bateig d’apnea gratuït. Per inscriure’t només has de fer clic aquí.

Anima’t a iniciar-te en l’apnea i explica’ns la teva experiència!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari