Utilitza les aplicacions mòbils per fer esport i millorar la teva condició física

Si ets geek, no deixis d’anar al gim. Potser encara existeix el clixé que aquells a qui ens agrada la tecnologia i estar al dia de les darreres novetats electròniques no ens interessa l’esport. Doncs res més lluny de la realitat. Esport i tecnologia mai han estat tan units com fins ara.

L’aparició i popularització dels smartphone ha fet créixer de manera exponencial el nombre d’aplicacions mòbils que ens ajuden a estar en forma. N’hi ha moltes i de tota mena per a gairebé qualsevol esport. Així que, tant si t’agrada córrer com anar en bici o si vols planificar les teves sessions de musculació, no dubtis a buscar-les a l’AppStore i descarregar-te la que més t’interessi.

Per ajudar-te en aquesta tasca, te’n proposem unes quantes per tal que guanyis temps i comencis a gaudir dels seus avantatges.

Nike + Running et permet fer el seguiment de les teves rutes, mesura la distància, el ritme, el temps i les calories. A més, si publiques els teus entrenaments, rebràs ànims quan tinguis un Like o un comentari al Facebook. Una aplicació molt completa ;)

Amb Strava pots competir amb altres usuaris en els diferents segments que es marquin al mapa mitjançant GPS. És una bona aplicació per a ciclistes. Tindràs un mapa del recorregut, la velocitat mitjana, el temps, la distància. Genial!

Endomondo és una aplicació i alhora una xarxa social per a compartir les teves fites esportives. Aprofita un dels seus grans avantatges: la possibilitat de mesurar les pulsacions amb un sensor especial. Una aposta segura.

Runkeeper també és una xarxa social per a esportistes. Funciona per geolocalització amb GPS i et permet tenir un resum diari de la teva activitat. La podràs utilitzar per a una gran quantitat d’esports.

Gymgoal t’ajudarà a planificar els teus entrenaments al gimnàs. Si t’agrada la musculació i el fitness, estigues al dia dels consells que dóna i adapta’ls als teus objectius personals.

Aquestes són algunes de les aplicacions que et proposem però, com dèiem, n’hi ha moltíssimes més. En qualsevol cas, amb aplicació o sense, el més important és que segueixis gaudint de l’esport a les instal·lacions UFEC! ;)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari