Andorra gaudeix de l’esquaix

Ara que som en plena temporada d’hivern, segur que heu anat o teniu previst anar a Andorra per disfrutar de la inmensa oferta, tant d’oci com esportiva, que ens ofereix el nostre petit país veí. Però no tota aquesta oferta esportiva té a veure amb els esports d’hivern, i la propera setmana, precisament, se celebrarà l’Andorra Squash Event, un esdeveniment que portarà a l’Illa Carlemany d’Andorra la Vella i a Anyós Park un conjunt d‘activitats i competicions relacionades amb l’esquaix.

L’esquaix és un joc de pilota que es juga amb una raqueta semblant a la de tennis però més prima i allargada, en una pista de forma rectangular que està tancada per quatre parets, una de les quals és de vidre (la de darrere) i en les quals la pilota pot rebotar sempre que ho faci entre les línies de falta. Tot i que és un esport minoritari, la rapidesa del joc dóna una espectacularitat a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva que, si sou a Andorra la setmana vinent, us animem a acostar-vos a l’Illa Carlemany per gaudir de tot un espectacle.

cartell 6 nacions

El programa de competició de l’Andorra Squash Event és el següent:

Dilluns 10 de març: Partit d’exhibició entre James Willstrop, núm. 5 PSA, i Borja Golán, núm. 6 PSA.

Del dimarts 11 al dijous 13 de març: Torneig 6 Nacions.

Del divendres 14 al diumenge 16 de març: Open Anyós Park.

El plat fort d’aquest programa, el Torneig 6 Nacions, enfrontarà els combinats de Suecia, Escòcia, Noruega, França, Portugal i Catalunya. En representació de la Federació Catalana d’Esquaix, el seleccionador català Ignasi Herms ha convocat Iván Flores, Iker Pajares, Dani Pascual, Edmon López, Bernat Jaume i Richard Williams, que intentaran demostrar el bon nivell de l’esquaix de casa nostra.

A continuació us deixem un vídeo del passat 15è Open Ciutat de Barcelona 2013 per anar obrint boca:

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari