Les aigües obertes, la disciplina més antiga de la natació

T’agrada nedar? Et passaries hores nedant a mar obert? Inicia’t en la disciplina més antiga de la natació: les aigües obertes!

La natació en aigües obertes consisteix en nedar llargues distàncies en espais oberts (mar, llacs o rius). Això fa que sigui més complicat que nedar en una piscina, ja que t’has d’adaptar a les característiques del mar i a nedar amb més gent. Però si t’agrada nedar, segur que això no t’impedirà practicar aquesta activitat!Radikal Marbrava 2011_foto d'Arnau Ferrarons_03-10-2011

Existeixen diferents proves d’aigües obertes per a tothom. Una de elles és la BCNSWIM. Es tracta d’una travessia popular per fomentar la pràctica de la natació en aigües obertes entre nedadors, triatletes i esportistes populars.

La primera edició de la BCNSWIM OPEN se celebra a la platja del Fòrum, a Sant Adrià de Besòs, el proper diumenge 28 de de juliol, durant la disputa del Mundials de Natació de Barcelona 2013. Els participants hauran de fer front a una única volta de 2500 m a un circuit situat entre la platja i l’escullera del Port Fòrum, amb el skyline de Barcelona de fons. Sense dubte, un moment i un paisatge immillorables. T’hi animes?

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari