L’agility: fer esport amb el teu gos!

Us agrada l’activitat frenètica dels Schnauzer miniatura, o preferiu la tranquil•litat d’un Labrador Retriever? En qualsevol cas, segur que penseu que no hi ha millor manera de començar el dia que atenent les necessitats d’un Shar-Pei o d’un Brac de Weimar!

 

Si aquest noms no us sonen estrany i sabeu perfectament què són, molt provablement és que teniu un gos. Sí! Són races de gos, el millor amic de l’home. El que potser no sabeu és que hi ha un esport que podeu practicar amb la vostra mascota canina: l’agility!

 

Es tracta d’un esport on un guia dirigeix un gos a traves d’una sèrie d’obstacles, que ha de lliurar de manera neta i el més ràpid possible. En les competicions que organitza la Federació Catalana d’Agility, les proves consisteixen en la superació d’un circuit, format per un determinat nombre d’obstacles que el gos ha de superar en l’ordre que prèviament un jutge determini per completar la prova conforme al reglament.

Entrenar i competir amb el vostre gos reforça encara més el vincle que teniu perquè junts sereu un equip! La pràctica d’aquest esport reporta uns beneficis a la salut tant mental com física del vostre gos, i també a la vostra!

 

En el següent vídeo podeu veure la història del Tac, un gos sord que va adoptar el guia d’agility Alex. Malgrat la seva sordesa, i després d’hores d’ensinistrament, tots dos han començat a competir. Mireu quin equip més especial formen!

 

Aquest post te 4 Comentaris

 1. Nuria ha dit:

  Que suerte para el Tac encontar a gente como Alex que lo hace todo facil y divertido, se les nota que estan compenetrados.

 2. M. Luisa Molina ha dit:

  Amb l’agility fan esport el gos i el guía. Es un treball d’ equip. Una gran feoi
  ina la de l’ Alex am.b el Tac i un gran gos el Tac

 3. Xavi ha dit:

  També és un esport que es pot practicar amb gossos que no són de raça.

 4. Rosa L. ha dit:

  Molt fan d’en Tac!!!

Deixa un comentari